Lekker timmeren, lijmen, bouwen met hout en andere stoere materialen! Iets voor jou? Kom in de meivakantie op woensdagochtend 24 april naar de stoere kinderworkshop ‘Bouwen: van houtwurm tot vliegmachien!’

Bij mooi weer gaan we aan het werk op de binnenplaats van Quintus. Is het weer wat minder, dan verkassen we naar binnen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een cool object dat je bijvoorbeeld kunt ophangen in de tuin of neerzetten op je kamer. De workshop is voor jongens en meiden in de basisschoolleeftijd (vanaf 7 jaar) en duurt van 9.30 tot 10.30 uur. De kosten zijn €7,50 p.p. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl (kijk onder vakantie-activiteiten).
Datum & tijd
23 April 2019
09:30 - 10:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media