Jong en oud zijn zaterdag 20 april van harte welkom bij de watersportvereniging Het Koggeschip, de scouts van de Martin Gasman Groep en de Henk Brunt Groep en Kamper roeivereniging De IJssel tijdens de tweede Ganzendiep Doe Dag.

Het jaar rond bruist het aan de Seveningseweg en op het Ganzendiep van de activiteiten. Zeilen, roeien, gemotoriseerde jachten die af en aan varen en ook bij de scouts is het altijd een drukte van jewelste, waar kinderen en jongeren zowel op het land als op het water tal van activiteiten hebben.

Om te laten zien wat er allemaal gebeurt hebben de verenigingen de handen weer ineengeslagen om de deuren te openen voor belangstellenden. Van 10:00 tot 13:00 uur zijn bezoekers welkom. Kinderen en volwassenen kunnen aan tal van activiteiten deelnemen. Het Koggeschip organiseert de hele dag zeilwedstrijden en op het terrein is van alles te zien. Bij de beide scoutinggroepen zijn er tal van activiteiten; stormbaan, bungee-roeien, fikkie stoken, stokbroodjes bakken, klimmen, meevaren op een vletje en bij de roeivereniging kan men zich vergapen aan de diverse soorten gestroomlijnde roeiboten en wie wil mag zelf een stukje meeroeien.

Uiteraard is de entree gratis en is er overal koffie/thee en ranja voor de bezoekers. Vanaf IJsselmuiden neemt u de Frieseweg richting Ens, voorbij de Ganzensluis de haarspeldbocht rechts, volg de bebording.
Datum & tijd
20 April 2019
10:00 - 13:00
Adres
De vier verenigingen aan het Ganzendiep
Seveningseweg 1
8267 BA Kampen
Contact
via Evert Haverkamp
0621226140

evert.haverkamp@kpnmail.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media