Op dinsdagavond 23 april van 19.00 tot 200 uur wordt in Elburg een informatiebijeenkomst voor ouders gehouden over de ‘Ik leer leren’ training van Florentijn Luttik. Met deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. De training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Oftewel kinderen leren hoe te leren.
Want leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen.

De training is geschikt voor kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen.

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van 2 tot 4 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainer hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.

Ervaringen van een ouder van een deelnemer: “Onze zoon heeft veel aan de ‘Ik leer leren’ training gehad; het blijkt dat regelmatig huiswerk maken en daarnaast een planning maken en een agenda bijhouden zijn vruchten afwerpt. We hebben een heel ander kind thuis.”
Data trainingen: maandag 29 april, 6/5, 13/5, 20/5 en 27/5 of woensdag 1 mei 8/5, 15/5, 22/5 en 29/5 van 15.30 tot 17.00 uur.
Voor meer informatie www.fonkelkindercoaching.nl of www.ikleerleren.nl of bel met Florentijn Luttik 06-29489405.

Fonkel Kindercoaching is gevestigd aan Botterstraat 11 te Elburg.
Datum & tijd
23 April 2019
19:00 - 20:00
Adres
Fonkel Kindercoaching
Botterstraat 11
8081 JT Elburg
Contact
Florentijn Luttik
0629489405
www.fonkelkindercoaching.nl
fonkelkindercoaching@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media