Zijn werk is opgenomen in de collecties van de grote musea van Nederland, hij was een gewaardeerd docent aan de beroemde Rijksacademie en aan de academie voor beeldende kunst in Enschede én hij won diverse belangrijke prijzen. Zijn werk is toegankelijk en in een geheel eigen stijl. Hoe kan het toch, dat er in zijn geboortestreek (IJsselmuiden) zo weinig mensen van hem hebben gehoord en dat er nog niet eerder een tentoonstelling met zijn werk was in deze regio? Het Stedelijk Museum Kampen wil dan ook graag aan iedereen deze kleurrijke werken laten zien.

We hebben het over Jan Roeland
(1936 – 2016).

Met deze tentoonstelling ‘Een weerzien met Jan Roeland’ eren we de kunstenaar en zijn werk en laten we de ontwikkeling zien die hij doormaakt van autodidact tot gewaardeerd kunstenaar met een heel eigen gezicht.
Datum & tijd
28 April 2019
15:00 - 17:00
Adres
Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261CK Kampen
Contact
Hanneke Bennett
038-3317361
www.stedelijkmuseumkampen.nl
h.bennett@kampen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media