Op deze avond verzamelen zoveel mogelijk gitaristen, zangers en zangeressen zich op het plein om met z’n allen rondom vuurkorven bekende kampvuurliedjes te spelen en te zingen. De teksten en akkoorden worden op een scherm geprojecteerd maar kunnen ook gratis aangevraagd worden op de facebookpagina KamperKampvuurAvond of bij Quintus. Ook kan je zo'n boekje ophalen bij Quintus of De Muziekbrouwerij. Aan het boekje zit dan een waardebon waarmee je 50% korting krijgt op je eerste drankje.

Om mee te kunnen doen heb je een gitaar en een capo nodig. De liedjes die gespeeld worden - o.a. van Ed Sheeran, Eric Clapton, Normaal en Nielson - zijn allemaal door beginners te spelen.

Wil je even niet spelen of zingen dan kan je op het terras genieten van een hapje en een drankje.

Halverwege zal Bas Nijhof een kampvuurverhaal vertellen.

Welkom!
Datum & tijd
17 May 2019
20:30 - 22:00
Adres
Brasserie Birds
Koornmarkt 1
8261 JX Kampen
Contact
Ton Kerkhof
0651591792

info@demuziekbrouwerij.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media