Elke eerste zondag van de maand is de koffiebar van De Eenhoorn geopend. Aan elke zondag wordt een thema of activiteit gekoppeld. Voor deze editie wijken wij hier eenmalig vanaf en zijn wij op zondag 12 mei geopend in plaats van zondag 5 mei.

Deze zondag zal ik het teken staan van Moederdag. Verras je moeder deze dag en kom langs bij onze speciale moederdagproeverij: proef verschillende theesoorten gecombineerd met lekkere en bijpassende lekkernijen voor maar €9,95! Onze barista geeft advies over de theesoorten die geproefd zullen worden in combinatie met de verschillende hapjes op de plank, zoals olijven, zalm en chocolade.

Het allerleukste cadeau om jouw moeder op Moederdag mee te verrassen!
Datum & tijd
12 May 2018
13:00 - 17:00
Adres
De Eenhoorn
Oudestraat 101 - 103
8261CJ Kampen
Contact
Krista Fixe
+31383337297
https://eenhoorn.eu/nl/events-booking/easy-on-sunday-theeproeverij-voor-moederdag
krista.fixe@eenhoorn.eu
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media