Op vrijdagmiddag 10 mei organiseren de leerlingen van het Ichthus College klas 3 en 4 een pleinverkoop met tweedehands spullen, lekkernijen en sport en spelactiviteiten. De totale opbrengst van deze verkoop is voor hun ontwikkelingsreis naar Ghana, komend najaar.

Doel:
Met de stelling: “Ontmoet de ander, ontwikkel jezelf en inspireer elkaar” gaan dit najaar 19 leerlingen hun eigen grenzen verleggen, door over landgrenzen heen te gaan! Hun talenten ontwikkelen, ze breed te vormen en beter voor te bereiden op de wereld om hen heen. Leerkracht en initiatiefnemers Jolanda Stuij en Angelique van Ginkel ‘Onze leerlingen bevinden zich in een multiculturele samenleving en zullen in de toekomst steeds meer in aanraking komen met andere nationaliteiten en culturen. Hoe belangrijk is het dan niet om leerlingen kennis te laten maken met ander culturen, talen en gewoontes, zodat ze begrip en respect leren te ontwikkelen voor hun medemens.’

Oude spullen:
Hebt u spullen in huis die u niet meer gebruikt? En draagt u graag een steentje bij aan een goed doel? Dan kunt u uw spullen doneren aan de scholieren van het Ichthus College locatie VIA. Inlevermomenten woensdag 8 mei en donderdag 9 mei tot 16.30 uur of op vrijdagmorgen 10 mei voor 12 uur. Spullen kunnen dan geplaatst worden in de gang, direct links, wanneer u de school inloopt. Wees gul met je gebruikte spul.

Pleinverkoop:
Wees welkom op vrijdagmiddag 10 mei tussen 15.00 en 18.30 uur, locatie Ichthus College VIA, Flevoweg 68 in Kampen. Kom gezellig kijken en mooie spulletjes kopen, er zijn eigen gebakte lekkernijen te koop, voor de kinderen zijn er sport- en spelactiviteiten en neem ook je vriend(in) of buur mee.

Meer weten over deze ontwikkelingsreis, een donatie doen of heeft u een vraag. Neemt u dan contact op met Jolanda Stuij en Angelique van Ginkel, aevanginkel@ichthuskampen.nl
Datum & tijd
10 May 2019
15:00 - 18:30
Adres
Ichthus College, locatie VIA
Flevoweg 68
8265PL Kampen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media