Muziek van Nederlandse bodem door vocaal ensemble The Gents en organist Sander van den Houten. Met werken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis die niet vaak zijn uitgevoerd in mannenkoor-bezetting, zoals de Mysteria Gaudiosa van Hendrik Andriessen maar ook liedjes van Jules de Corte en Toon Hermans.

The Gents is een mannenensemble dat voornamelijk a-capella-repertoire uitvoert. Hun geluid kenmerkt zich door een heldere koorklank met warme basklanken als fundament en sprankelende stemmen van de countertenoren in de hoogte. Het repertoire van The Gents loopt van renaissance tot romantiek, van pop tot jazz.

Het concert vindt plaats in de Broederkerk, onze buurman. De kerk is binnendoor te bereiken, dus kom gewoon naar de Stadsgehoorzaal.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
15 November 2019
20:15 - 22:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media