Van oudsher zijn het schrijvers die troost bieden bij sluimerende somberte. Ronald Giphart en Jaap Robben gaan mee in deze traditie met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété waarin ze 'ja' gaan zeggen. Ja, tegen vermakelijke verhalen. Ja, tegen fijne feiten. Ja, tegen het zingen van een liedje. Ja, tegen alle nuances van ja.

Deze schrijvers doen waar ze het meest plezier in hebben: het publiek meenemen op ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. Een ontroerende en hilarische trip.

Giphart (1965) schreef vele bestsellers en tourde eerder al langs de theaters met o.a. Martin Bril, Joost Zwagerman en Bart Chabot. Robben (1984) staat aan het begin van een glansrijke carrière als schrijver met zijn succesvolle debuutromans Birk en Zomervacht.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
27 February 2020
20:15 - 22:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media