De zestiger jaren tekenden zich door tegenstellingen. Toen vanuit San Francisco de flowerpower de wereld bestormde, werd in Los Angeles de duistere band The Doors opgericht. De charismatische frontman Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen peace and love maar sex and death.

Herbeleef de rauwe boodschap van The Doors met de onovertroffen tributeband The Doors in Concert. Met natuurlijk alle grote hits als Light my fire, Break on through en Riders on the storm. Authenticiteit is het handelsmerk van deze tributeband. De bandleden gebruiken uitsluitend originele instrumenten om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
21 March 2020
20:15 - 22:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media