Een voorstelling over oordelen en hoe we daartoe komen. Met komische scènes vol improvisatie en aanstekelijke personages.

Wat is er gebeurd met de rijke voetballer Gregory Vlaskamp? Twee rechercheurs doen onderzoek naar de bijzondere moordzaak. Wie heeft het gedaan en wat was het motief? Langzaam maar zeker wordt de zaak steeds ingewikkelder.

Iedere voorstelling is anders! Iedereen mag helpen met het onderzoek door verdachten te ondervragen en zelfs naar huis te sturen.

Met Gert-Jan Groen en Harro van Lien.

Vorig seizoen startten we de reeks ‘Vestzakpareltjes’: de mooiste ‘kleine’ jeugdvoorstellingen in onze kleine zaal. Het bleek een succesformule. Daarom ook nu weer drie intieme, grappige en mooie theatervoorstellingen voor kinderen. Zonder grote namen, maar van een groots niveau!

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
05 April 2020
15:00 - 17:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media