Jij denkt goed te zijn in puzzels en raadsels én de weg te kunnen vinden in de bibliotheek in De Stadskazerne? Dan dagen we je uit om onze nieuwe Escape Game te komen spelen!

De hele maand juni kun je de Escape Game spelen, in je eentje, of met medespelers.
Er is geen tijdslot, je mag het spel spelen in je eigen tempo, en dat is maar goed ook, want dit is een pittige Escape Game!
Let wel op dat je niet verdwaalt of je laat insluiten als de bieb sluit. Dat zou een beetje té spannend worden... Je mag gewoon de volgende dag verder komen spelen.

De Escape Game is gemaakt door Kamper Events en kan door meerdere teams tegelijkertijd gespeeld worden, tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Spelen?
Voor de prijs hoef je het niet te laten, want per spel (dus niet p.p.) betaal je slechts € 5.
Reserveer een dag en tijd via de website. (Geef je dag/tijd aan bij 'Opmerkingen')
Je ontvangt per email een betaalverzoek.
Adviesleeftijd: Vanaf 12 jaar. (Tip: Te jong? Speel samen met een volwassene!)

Spannende vakantieboeken
De Spannende Boeken Weken (1t/m 21 juni) zetten de thriller als vakantieboek centraal. Dat wordt lekker lezen deze zomer!
Je vindt onze afdeling ‘Spanning’ op de eerste etage, en voor de jeugd op de eerste en tweede etage. Welke auteur laat jou thrillen van spanning?
Datum & tijd
01 June 2019
09:00 - 16:00
Adres
de Bibliotheek Kampen / Stadskazerne
Oudestraat 216
82621CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31 38 333 1828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/854-escape-game
marketing@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media