Kom jij niet altijd tot je recht?
Vind je het soms lastig om je eigen pad te volgen?
Weet je niet precies wat je wilt?

​Dat jij nog niet doet wat jouw echte gelukkig maakt, heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Je weet misschien nog niet precies wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. En leeft je leven volgens de norm die je om je heen ziet of doet wat je gewend bent elke dag te doen. Het is nu tijd voor verandering!

Wil je ervaren wat Lichter Leven voor jou zou kunnen betekenen?

Dan is deze workshop voor jou!

Al honderden mensen volgden het Lichter leven programma. Zij maakten reuzenstappen in hun ontwikkeling en komen steeds dichter bij wat hen echt gelukkig maakt. Ze ervaren minder stress en leven meer vanuit liefde en verbinding met hunzelf en anderen. Ze leven intenser en ervaren meer rust, plezier en passie. Ze hebben helder wat ze willen met hun leven. Ze nemen leiderschap over hun leven.
Datum & tijd
07 June 2019
13:30 - 16:30
Adres
Claudia Kolk coaching en training
Karthuizerlaan 74
8271 XC IJsselmuiden
Contact
Claudia Kolk
0620985505
https://www.claudiakolk.nl/workshop-lichter-leven
contact@claudiakolk.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media