Zwem mee met Maarten en kom 1100 meter zwemmen! Maarten start om 17.30 uur en wij om 19.15 uur in ons wedstrijdbad. Haal jij de 1100 meter? (44 banen) Wij tellen de meters die je maakt. Na elke vier banen ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart!

Ook kleinere bezoekers kunnen meedoen. Ben jij jonger dan 12 jaar? Zwem dan 11 banen! Na elke baan ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart.

Zwem je mee? Koop je tickets via onze receptie of in onze webshop https://090webshop.nexusportal.nl/Products/Overview 
Deelname kost € 11,00. Normaal kost een toegangskaartje € 5,50. Het verschil doneren wij aan de Maarten van der Weijden Foundation. Enthousiast? Via jouw sponsor pagina https://www.11stedenzwemtocht.nl/register/kom-in-actie/ kun je je ook laten sponsoren voor jouw prestatie door vrienden, kennissen, collega's en klasgenoten. Voor wie liever op het droge blijft: alleen aanmoedigen of sponsoren mag natuurlijk ook.

Doe als Maarten en kom van tevoren trainen in ons zwembad tijdens de banenzwemuren. Met onze speciale 11-badenkaart is dat nu extra voordelig; je betaalt slechts € 11,00. (geldig t/m 21 juni)

Maarten, zelf ex-kankerpatient, wil met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig om het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatienten te verbeteren.
Datum & tijd
21 June 2019
19:15 - 21:15
Adres
Zwembad 'De Steur' Sportfondsen
Burg. Berghuisplein 2
8261 DD Kampen
Contact
Danielle Koopman
0615966698
www.desteur.nl
receptie.desteur@sportfondsen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media