Het Koninklijk jacht Piet Hein maakt dit jaar een vaartocht langs de IJssel en het Veluwemeer. Op 4 en 5 juli meert dit bijzondere schip aan in Kampen. Dat geeft belangstellenden de mogelijkheid om een vaartocht te maken op dit unieke schip.

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht.  

Maak gebruik van de unieke kans om kennis te maken met dit Koninklijke Jacht. Vaar mee, bewonder Kampen vanaf het water en geniet van het prachtige IJssellandschap!


Vaartijden:


Vrijdag 5 juli 10.00 - 12.00 uur


Er is plek voor max. 30 personen per vaartocht dus reserveer hier snel je tickets online. Het schip is 80 jaar oud, daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. Aan boord van de Piet Hein worden geen consumpties geschonken. Wel is het toegestaan om zelf een flesje drinken en eventueel kleine versnapering mee aan boord te nemen.


Kaartverkoop:


Kaarten kosten €17,50 per persoon en zijn hier via onderstaande links online te boeken.


Bestel hier direct de kaarten voor de vaartocht op vrijdag 5 juli
: https://visitkampen.nl/tickets/koninklijk-jacht-piet-hein-in-kampen-5-juli


Let op:
Aan boord van de Piet Hein worden geen consumpties geschonken. Wel is het toegestaan om zelf een flesje drinken en eventueel kleine versnapering mee aan boord te nemen.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media