Ervaar het tijdens de Silent Disco op zaterdag 29 juni 2019 op het strand van Feestlocatie BUITEN. Je bepaalt zelf welke muziek je luistert, want je schakelt met 1 druk op de knop tussen 3 kanalen met verschillende muziekstijlen. Ga je los op 90’s/00’s hits, Urban of Dance House?
Waan jezelf in Caribische sferen tijdens deze Beach Edition!

Silent Disco is een dansconcept waarbij het feestende publiek met een draadloze hoofdtelefoon kan meeluisteren en dansen met een DJ. Er kan geschakeld worden tussen 3 kanalen op de koptelefoon. In dit geval tussen 90’s/00’s hits, Urban – Moombahton en Dance House. Aan de kleur die de koptelefoon aangeeft, kun je van elkaar zien op welke DJ jij afgestemd bent.
Datum & tijd
29 June 2019
21:00 - 02:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
Jorita Meuleman
+31652518611
https://musicclubkampen.nl/agenda/2019/silent-disco-the-beach-edition-18
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media