Aan: de genodigden voor de bijeenkomst
Van: gemeente Kampen en Kris-Kras door Kampen

Onderwerp: Uitnodiging informatieavond fietsdeelsysteem in Kampen

Geachte gast,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de informatieavond die Kris kras in samenwerking met gemeente Kampen organiseert. Deze informatieavond zal plaatsvinden in het gemeentehuis van Kampen op 8 juli van 17:30 tot 19:30 waarbij gezorgd zal worden voor eten.

De avond is bedoeld om de ondernemers van Kampen te informeren over het fietsdeelsyteem en de voordelen dat het de ondernemers en Kampen zal brengen na de implementatie hiervan. Voor het succes van deze informatieavond willen we u de mogelijkheid geven u uit te spreken over het belang van een fietsdeelsysteem in Kampen.

U kunt hierbij denken aan een vervangende mogelijkheid voor de bereikbaarheid van uw bedrijf. Aan het gezamenlijke belang een vermindering van de CO2 uitstoot te bevorderen. Aan de gezondheid van uw personeel en hoe een deelfiets eventueel een leaseauto kan vervangen.
Samen willen we een schoner en mooier Kampen, met deze interactie richten we ons op een duurzame toekomst voor uw bedrijf en Kampen.

Datum 8 juli 2018
Tijd: 17:30 – 19:30
Locatie: Gemeentehuis Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen
Onderwerp: Informatieavond fietsdeelsysteem in Kampen

Om u aan te melden kunt u mailen naar aireen.wierbos@kris-kras
Datum & tijd
08 July 2019
17:30 - 19:30
Adres
Gemeentehuis Kampen
Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD Kampen
Contact
Aireen Wierbos
0624853455
https://www.kris-kras.com
aireen.wierbos@kris-Kras.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media