Ben jij verzot op musical en kun je eigenlijk nooit kiezen tussen zang of dans? Dan heb je geluk want tijdens de Quintus Summerschool geeft niemand minder dan Sanne de Velde Harsenhorst (o.a. bekend als prinses Fiona in de musical Shrek!) een workshop met zowel dans als zang!

Over Sanne
Sanne de Velde Harsenhorst is vanaf haar 5e jaar al bezig met musical. Tijdens haar middelbare school volgde ze de vooropleiding bij ‘Lucia Marthas Institute for performings Arts’ in Amsterdam en kreeg ze diverse zanglessen. In 2014 begon zij aan de Song & Dance Academie voor musicaltheater waar zij in juli 2017 haar diploma in ontvangst nam. Afgelopen jaren speelde Sanne in ‘Roodkapje de Musical’, ‘Hans & Grietje de Musical’ en ‘Pipo de Clown en de piratenprinses’ van Van Hoorne Entertainment. Op dit moment geeft Sanne les bij diverse zang- en dansscholen in Nederland. “Wat misschien nog leuk is om te vertellen: in juni 2019 heb ik in Kampen meegedaan aan de Musical Shrek van de Stadsgehoorzaal Kampen. Daarin mocht ik de rol van Prinses Fiona spelen. Dat was een geweldige ervaring!”, aldus Sanne.

Inschrijven
De workshop Musical is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kost 7,50 p.p. Wil jij samen met Sanne in deze workshop werken aan een bekende musicalhit? Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje en wie weet word jij een volgende, grote musicalster! Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/2XGsvcH 

Een overzicht van alle vakantie-activiteiten tijdens de Quintus Summerschool vind je hier: https://www.quintuskampen.nl/cursussen-en-lessen/vakantie-activiteiten.html 
Datum & tijd
22 August 2019
12:00 - 13:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media