Altijd al eens een mooie foto willen hebben die laat zien wat jouw passie is? Dat kan nu! Schrijf je in voor de Fotoshoot tijdens de Quintus Summerschool en kom langs met je instrument, je eigengemaakte kunstwerk, als jouw alter ego in de juiste theater outfit of ga op de foto in je favoriete danspose! Elke deelnemer heeft 5 minuten de tijd. In die vijf minuten worden meerdere foto’s gemaakt die na afloop van de dag online op de site van de fotograaf te vinden zijn. Kies jouw favoriete foto en je krijgt 'm digitaal aangeleverd, deze foto zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Vind je meerdere foto's mooi? Geen nood! Neem dan contact op met de fotograaf.

Voor theater en dans zullen die dag een aantal kostuums vanuit de diverse voorstellingen voor handen zijn. Wil jij op de foto met je eigen instrument of kunstwerk? Vergeet 'm dan vooral niet mee te nemen!

De Fotoshoot is voor alle leeftijden. Er zijn 2 verschillende rondes: 12.00-13.00 of 14.00-15.00 uur. De kosten zijn:
€7,50 tot 21 jaar en €10 boven de 21 jaar.

Meer info of inschrijven kan via https://bit.ly/2LOYXSY 

Een overzicht van alle vakantie-activiteiten tijdens de Quintus Summerschool vind je hier: https://www.quintuskampen.nl/cursussen-en-lessen/vakantie-activiteiten.html 
Datum & tijd
22 August 2019
12:00 - 15:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media