Masterclass Space & Flow
Ze heeft een indrukwekkend cv en ontwikkelde op basis van die ervaring zelfs een eigen bewegingstaal: Space and Flow. Dat is dan ook de naam van de energieke masterclass voor beginners/intermediate die Nina Funk tijdens de Summerschool bij Quintus zal geven! Een workshop waarbij we met floorwork elementen gaan spelen en de juiste techniek ervan onderzoeken. Hoe kun je jouw lichaam in de ruimte waarin je beweegt bewust waarnemen en ervaren om uiteindelijk met veel flow en plezier door de studio te dansen.

Over Nina
Nina Funk studeerde aan de ArtEZ dansacademie in Arnhem en verdiepte zich aan het Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance in Londen verder in de moderne dans. Als danser werkte zij met verschillende choreografen waaronder Wies Bloemen, Fleur Darkin, Lorenzo Borella en Adriaan Luteijn. Door het volgen van verschillende cursussen - waaronder de Gaga techniek vanuit de Batsheva Dance Company, workshops bij Hofesh Dance Company in Londen en Countertechnique Intensive‘s in Melbourne – is haar dansvisie nog verder verbreed, leerde zij het bewegend lichaam nog beter begrijpen en ontwikkelde Nina zelfs haar bewegingstaal ‘Space and Flow’. Daarnaast is ze gecertificeerd ‘Countertechnique’ docent.

Nina heeft een aantal jaren voor Introdans Interactie gewerkt en geeft nu onder andere les aan het MBO Rijn IJssel, de ArtEZ dansacademie, verschillende plekken in Nederland en in het buitenland. Verder is zij als choreograaf werkzaam voor o.a. Theater de Plaats en Cardiac Output: “Dansen, lesgeven en choreograferen: ze zijn alle drie belangrijk voor mij. In ieder deel vind ik creativiteit en uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen en mijn passie voor beweging met anderen te delen.”

15.00 - 16.00 uur: masterclass moderne dans voor beginners/intermediate
16.00 - 17.00 uur: masterclass moderne dans voor gevorderden

Kosten
Quintusleerlingen 21 jaar: €10,00
Niet-Quintusleerlingen 21 jaar: €12,50

Er is voor de masterclasses een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in. Dat kan via https://bit.ly/2Ljdqr0 

Meer info over Nina Funk is te vinden op www.ninafunk.com
Foto: Gleb Makhnev
Datum & tijd
22 August 2019
15:00 - 17:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media