Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie start het nieuwe cursusseizoen met Quintus Open! Deze jaarlijkse open lesweken zijn voor jong én oud de ideale gelegenheid om gratis en vrijblijvend te snuffelen bij de verschillende cursussen, vragen te stellen aan docenten of gewoon een keertje te kijken of mee te doen.

De open lessen muziek, dans, theater & musical en kunst & ambacht zijn van 9 t/m 28 september. Quintus biedt je volop mogelijkheden om eerst te ontdekken wat er allemaal aangeboden wordt én om erachter te komen wat bij jou past. Of je nu veel of weinig tijd hebt, talent hebt of beginner bent: er is ruime keuze voor iedereen en voor elke portemonnee! Kom kijken en neem gerust iemand mee!

Plus-middag
Tijdens Quintus Open organiseert Quintus voor tevens enkele aparte programma's voor o.a. Plussers (volwassenen vanaf 50 jaar en ouder) en voor nieuwe Nederlanders. Meer informatie over deze programma's en Quintus Open in het algemeen (o.a. tijden en aanmelden) vind je op www.quintuskampen.nl. Van harte welkom!
Datum & tijd
09 September 2019
09:00 - 12:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media