Ter gelegenheid van ’75 jaar Vrijheid’ gaat de muziekafdeling van Quintus komend seizoen met koor, solozang en orkest een bijzondere voorstelling maken én uitvoeren: kinderopera Brundibár. Jij kunt daaraan meedoen!

Auditiedag
Ben je tussen de 8 en 13 jaar? Hou je van muziek, zingen, acteren en wil je iets speciaals meemaken? Meld je dan aan voor de auditiedag op zaterdag 14 september a.s. We vragen je hiervoor twee liedjes te zingen en een stukje tekst voor te dragen of voor te lezen. Je mag dit zelf kiezen. Daarna volgen 14 repetities op zaterdag(ochtend) en 4 tot 6 optredens op 30 & 31 januari en 1 februari 2020. Het geheel staat onder professionele begeleiding van Quintusdocenten.

Over Brundibár
Brundibár is een van oorsprong Tsjechische kinderopera die in 1943 door en voor kinderen in concentratiekamp Theresienstadt maar liefst 55 keer werd uitgevoerd. Het verhaal gaat over een broer en zus die geld moeten verdienen voor hun zieke moeder. Als de boze orgeldraaier Brundibár hen wil wegjagen, schieten andere kinderen en dieren te hulp en weten ze gezamenlijk Brundibár te verslaan. Een kinderopera over saamhorigheid en overwinning!

Inschrijven
Deelname aan Brundibár is gratis voor Quintusleerlingen. Geen leerling bij Quintus? De deelnamekosten zijn dan €50 p.p. (je kunt gebruikmaken van meedoenbonnen). Aanmelden voor de auditiedag kan via www.quintuskampen.nl. Meer weten? Stuur dan je vraag naar info@quintuskampen.nl.
Datum & tijd
14 September 2019
09:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
H. Saris
038 3371200
www.quintuskampen.nl
h.saris@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media