Tijdens dit concert kunt u heerlijk genieten van het beroemdste vioolconcert van Mozart; echt een pareltje om naar te luisteren! Gracieus en lieflijk, met een vleugje volksmuziek en ook met voortdurend onverwachte wendingen. Schuif naar het puntje van uw stoel of droom heerlijk weg; dit is Mozart op zijn best!

Daarnaast voeren we u mee op de gepassioneerde klanken van een paar korte werken van andere oude meesters. Zoals een virtuoze symfonie van Carl Philipp Emanuel Bach, de bekendste zoon van Johann Sebastian. Ook hij weet als geen ander de jazzy schwung te laten doorklinken die de muziek van zijn wereldberoemde vader kenmerkt. Naast Bach en Mozart laten wij u bij dit concert kennis maken met Friedrich Schwindl, Maria Antonia Walpurgis en Karl Ditters von Dittersdorf; zij zijn misschien minder bekende componisten maar hebben wel schitterende muziek geschreven die wij u niet willen onthouden.
Datum & tijd
31 August 2019
20:00 - 21:30
Adres
De Burgwal
Burgwal 60
8261 EP Kampen
Contact
J.S.T.Niessen
06 44 55 13 89

secretaris@deburgwal.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media