Het Kampen van... organiseerd Het Kampen van... organiseerd Pighiuswandeling Het Kampen van... organiseerd in de zomermaanden biedt Het Kampen van... De Pighius-, Cuyentorf-, en de Lehmkuhlwandelingen aan.

Aankomende zondag is dat de Cuyentorfwandeling. Deze wandeling gaat over de hoogtijdagen van Kampen, de tijd dat men een soort Venetie was en de periode voor en na men lid werd van het hanzeverbond. De periode is 1150-1500. Onze wandelingen duren 3 uur en kosten E12,50 P.P. (incl. Btw) en zullen beginnen op de Botermarkt in Kampen.

Voor deze wandelingen dient U zich van te voren aan te melden. Als er minder dan 5 aanmeldingen per wandeling zijn, kunnen ze gecanceld worden, U hoort dit natuurlijk van te voren. U dient zich telefonisch (17:00u op de Zaterdagmiddag voor de wandeling aan te melden, maar liever eerder) op 06-27887316 of per mail (Info@hetkampenvan.nl) aan te melden. Bij onze wandelingen dient U altijd contant te betalen op het beginpunt. Onze wandelingen worden in het Nederlands, Duits en Engels gegeven en is dus afhankelijk van de herkomst van de deelnemers. Verder is het mogelijk om ook op afspraak op andere tijdstippen een wandeling (in overleg met de gids) te kunnen krijgen, maar dan heeft U minimaal 4 andere deelnemers nodig. Buiten deze tijden zijn er in overleg ook individuele wandelingen (1-4 deelnemers) mogelijk in overleg met de stadsgids. Deze individuele wandelingen kosten E23,50 P.P. (incl. Btw).

Onze wandelingen zijn altijd inclusief een pauzedrankje en gebak bij Spijshuys Heer en Meester.
Datum & tijd
21 July 2019
13:30 - 16:30
Adres
Het Kampen van...
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Jeroen Linderhof
0627887316
www.hetkampenvan.nl
info@hetkampenvan.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media