Op zaterdag 14 september zijn er in de gemeente Kampen maar liefst 43 monumenten te bezoeken. In die monumenten zijn diverse activiteiten te beleven. Luister naar (orgel)muziek, lezingen, bekijk kunst in musea of loop mee met een rondleiding. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals: een workshop fantasie muziekinstru- ment maken, oudhollandse spelletjes, speurtochten en een fietsskeltertocht. In deze brochure staat informatie over de monumenten en alle activiteiten.

Organisatie
Het comité Open Monumentendag Kampen bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor de Open Monumentendag. Bijna iedere maand komt het comité samen. Dan wordt onder andere gesproken over het programma, de klassendag, communicatie en de brochure. Hierbij zoekt het comité naar samenhang tussen het thema en de deelnemende monumenten.

Praktische informatie
Bijna alle deelnemende monumenten zijn tussen 10:00-17:00 uur gratis te bezoeken, tenzij anders vermeld. De locaties kunt u herkennen aan de vlag of de poster van Open Monumentendag. Met symbolen is aangegeven of de locatie toegankelijk is voor mindervaliden en of er toiletten aanwezig zijn. Een bezoek aan de monumenten en activiteiten is op eigen risico.

Kijk voor meer informatie en het programmaboekje op: https://www.openmonumentendag.nl/comite/kampen/

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media