Yo bestaat op 20 oktober 2019, 1 jaar en dat moet gevierd worden!

Daarom geeft Yo op zaterdag 19 oktober een groot feest. En niet zomaar een feest voor alleen genodigden, maar een feestje voor iedereen.

Yo tovert voor 1 dag, de winkel om tot Vintage Winkel Speciaal! Iedereen van klein, groot, jong en oud, zijn deze dag van harte welkom om heerlijk te shoppen voor een complete nieuwe garderobe.

Heb je teveel (winter) kleding , schoenen, tassen wat je niet meer draagt en wat nog prima een tweede ronde mee kan en dus in perfecte staat en modieus is, dan is het nu geld waard. Lever je kleding, tassen en schoenen in en je krijgt er € 0,50 per kilo voor. Zo verdien jij er ook nog wat aan. Èn een volle vuilniszak is algauw € 10,00 waard. Al jullie kleding wordt dan weer op zaterdag 19 oktober verkocht en krijgt dan dus een mooi tweede leven.

De inlever dagen zijn:

Dinsdag 09/10
Woensdag 10/10
Donderdag 11/10
&
Dinsdag 15/10
Woensdag 16/10
Donderdag 17/10
Van 11.00 uur t/m 16.00 uur

Alles wordt ter plekke gewogen en bekeken en ook meteen uitbetaald. Yo houdt dan ook het recht om iets te weigeren, als het niet aan de voorwaarde voldoet.

Dus zoek gauw in jullie kasten en lever dit op 1 van de bovenstaande dagen in bij Yo Conceptstore, aan de Oudestraat 96 in Kampen.

Tot dan…….
Datum & tijd
19 October 2019
10:00 - 17:00
Adres
Yo Conceptstore
Oudestraat 96
8261 CV Kampen
Contact
Yolanda Reuvecamp


conceptstoreyo@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media