Op drie zaterdagen in oktober gaan we met z’n allen zwerfafval opruimen. En dat doen we niet voor niets. Behalve een schoon milieu krijg je ook
Duiten voor je club, superprijzen voor jezelf !
Die Duiten kan je club bij ons inleveren voor broodnodige euro’s, en voor jezelf krijg je cadeaubonnen waarmee je van alles kunt kopen.

Hoe werkt het?
1 Stuur ons een mail of een pb’tje met je naam en de club voor wie je meedoet.
2 Kom op zaterdag 5, 12 en/of 19 oktober van 11 tot 14 uur naar V.V. DOS Kampen, IJ.V.V. of Kinderboerderij Cantecleer. Daar krijg je handschoenen, een grijper en een zak, en word je verder geholpen.
Voor elke 5 stuks zwerfafval krijg je 1 Duit. Grote stukken zijn meer waard en worden apart beoordeeld. Bij elke 50 Duiten krijg je €5,00 aan cadeaubonnen.
Elke ingeleverde spaarkaart doet bovendien mee voor de hoofdprijzen: een kinderfeestje twv. €100,00 bij Kinderboerderij Cantecleer en een Nintendo Switch!

5 / 12 / 19 oktober
• V.V. DOS Kampen
• IJ.V.V.
• Kinderboerderij Cantecleer
Datum & tijd
19 October 2019
11:00 - 14:00
Adres
Voetbalvereniging DOS
De Maten 8
8261 VA Kampen
Contact
Nardus
0611086171

nardus@vz-kampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media