De Dutch Sustainable Fashion Week wordt dit jaar gehouden van 4 tot en met 13 oktober. Dit is een landelijk evenement over duurzaamheid met betrekking tot kleding. Diane Hund, eigenares van Fair and Share in de Geerstraat in Kampen doet ook mee en heeft voor deze gelegenheid interessante mensen uitgenodigd.

Floortje van Cooten
Floortje van Cooten uit de bekende tv serie 'Genaaid' vertelt op vrijdag 11 oktober hoe de televisieserie haar leven heeft veranderd en hoe ze er nu, een jaar later, op terug kijkt. Om je geheugen even op te frissen wordt een deel van de serie in de winkel getoond. Floortje van Cooten komt op 11 oktober vanaf 14 uur vertellen over haar deelname aan genaaid. De aflevering wordt vanaf 13.15 uur getoond. Dit tijdstip is speciaal voor kinderen. Later op de middag, vanaf 15 uur is er nogmaals een Q&A met Floortje voor volwassen.


Chanel Trapman
Chanel Trapman, maakster van de documentaire 'The positive chain of change', is op zaterdag 12 oktober aanwezig bij Fair and Share. In haar documentaire stelt Trapman de initiatiefnemers (ondernemers, ontwerpers, politici, journalisten, organisaties en merken) centraal die een echte verandering aanbrengen in de kledingindustrie op verschillende niveaus: dat van de overheid, bedrijven of de burgers. Chanel zal zich kort voorstellen en na afloop van de vertoning van de docu beantwoordt ze vragen van bezoekers tijdens een Q&A. De documentaire "the positive chain of change' van Chanel Trapman start vanaf 15 uur, de Q&A duurt uiterlijk tot 18 uur.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan bij Fair and Share via info@fairandshare.nl of via Facebook Fair and Share!
Datum & tijd
11 October 2019
14:00 - 18:00
Adres
Fair and Share
Geerstraat 21
8261 HL Kampen
Contact
Diane, Hund
0383317788
www.fairandshare.nl
info@fairandshare.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media