Aan de slag in je vrije tijd? Kom dan kennismaken bij de leukste maatschappelijke organisaties van Kampen! Op zaterdag 30 november organiseren Welzijn Kampen en Kampen Partners het eerste Snuffelstagefestival in Kampen. Op deze dag kunnen mensen een dagje meelopen bij maatschappelijke organisaties zoals Kampen Online, Kamper Kogge en Tourist Info Kampen. 


Snuffelstage festival
Ben je op zoek naar leuk, zinvol, fysiek of uitdagend vrijwilligerswerk? Schrijf je dan nu in voor één van de slechts 50 beschikbare plekken en maak kennis met deze Kamper organisaties:
  • KampenOnline – Ontdek hoe verslaggeving werkt en waan je een echte journalist of editor
  • Kampen Partners – Ben jij die ambassadeur van Kampen die we zoeken?
  • ’t Ukien / Full Color – Altijd al eens backstage willen kijken bij een concert of muziekfestival? Of werken met professioneel licht en geluid? Kom dan eens kijken bij ons hoe dat werkt
  • Kerst in oud Kampen (Ventura) - Help mee bij het welbekende winterse straattheaterfestival!
  • Kamper Kogge – Ga terug in de tijd en waan je op de Zuiderzee


Doe jij mee op zaterdag 30 november? Dan kun je een Kamper Kadobon winnen. Meld je aan  bij je favoriete maatschappelijke organisatie en wie weet heb jij straks de leukste invulling voor je vrije tijd.
Datum & tijd
30 November 2019
09:00 - 17:00
Contact
Frank Rooseboom
(038) 469 15 00
www.welzijnkampen.nl
f.rooseboom@welzijnkampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media