IJOV organiseert op donderdagavond 10 oktober een Klaverjasavond in de IJOV feesttent op de locatie van de voormalige Buitenwacht.

Iedereen kan aan deze avond meedoen. Het maakt niet uit of je lid bent van IJOV. We gaan er een gezellige avond van maken. We starten om 19.00 uur en de tent is open vanaf 18.30 uur

De inleg is € 5,- per persoon en dat is inclusief het eerste kopje koffie en een hapje. De bar is de gehele avond geopend. Er worden drie bomen gespeeld.GROTE IJOV VERLOTING!!

En ga je niet klaverjassen of bloemschikken? Dan ben je altijd welkom in de tent voor een kop koffie of een drankje. Ook is er een Grote IJOV verloting waar iedereen aan mee kan doen en waar super mooie prijzen mee zijn te verdienen!! De gehele avond kunnen er loten worden gekocht en de trekking wordt gehouden om 21.00 uur!
Datum & tijd
10 October 2019
19:00 - 21:30
Adres
Locatie De Buitenwacht
Stationsplein 1
8267 AB Kampen
Contact
IJOV
0383334550
www.ijov.nl
oranjegids@ijov.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media