Tegelijk met het klaverjassen is er op donderdagavond een workshop bloemschikken in samenwerking met De Petstop. Er wordt een prachtig bloemstuk gemaakt. Deze workshop wordt verzorgd door het personeel van de Petstop. Iedereen kan meedoen.

Opgeven is verplicht en kan tot en met maandag 7 oktober via het sturen van een email naar info@ijov.nl. De kosten van deze workshop zijn €15,- inclusief een kop koffie en ook voor een hapje wordt gezorgd. Na afloop gaat u dus naar huis met een prachtig eigengemaakt bloemstuk.

De workshop vindt plaats in de tent op de locatie van de voormalige Buitenwacht en de bar is de gehele avond geopend. De aanvang van de workshop is 19.00 uur.GROTE IJOV VERLOTING!!

En ga je niet klaverjassen of bloemschikken? Dan ben je altijd welkom in de tent voor een kop koffie of een drankje. Ook is er een Grote IJOV verloting waar iedereen aan mee kan doen en waar super mooie prijzen mee zijn te verdienen!! De gehele avond kunnen er loten worden gekocht en de trekking wordt gehouden om 21.00 uur!
Datum & tijd
10 October 2019
19:00 - 21:30
Adres
Locatie Buitenwacht
Stationsplein 1
8267 AB Kampen
Contact
IJOV
0383334550
www.ijov.nl
oranjegids@ijov.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media