Tijdens de herfstvakantie zullen er extra activiteiten, gericht op kinderen, plaatsvinden in het Stedelijk Museum Kampen, in het kader van de tentoonstelling 'Kampen Koggestad, geheimen van de IJsselkogge'.

Zo is er op 14 en 21 oktober in het Museumatelier in het Stedelijk Museum Kampen voor kinderen een leuke activiteit. Tussen 13.00 en 16.00 uur is het atelier open en kunnen kinderen gratis een IJsselkogge-bouwplaat in elkaar knutselen. Voor de allerkleinsten is er een kleurplaat. Een extra goede reden om in de herfstvakantie Kampen Koggestad te bezoeken!

En er is nog veel meer te doen!

Alle informatie over Kampen Koggestad, geheimen van de IJsselkogge vind je hier: https://visitkampen.nl/kampen-koggestad

Datum & tijd
21 October 2019
13:00 - 17:00
Adres
Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen
Contact
Hanneke Bennett
038-3317361
https://stad.kampen.nl/nl/nieuws/18939-kampen-koggestad-2.html
h.bennett@kampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media