Het Ars Musica Orkest is een van de nieuwe orkestparels in ons land. Het musiceert onder leiding van Patrick van der Linden en richt zich op klassieke muziek vanaf Bach tot heden.
Het Ars Musica Orkest schuwt het avontuur niet. Vijfentwintig musici spelen Mozarts 29e Symfonie staande en uit het hoofd, wat lef en doorzettingsvermogen vereist. Zo heeft u het nog nooit eerder horen uitvoeren! In dit werk uit 1774 laat de dan 18-jarige Mozart horen hoe hij zijn vleugels uitslaat in symfonische muziek. Hij integreert alles wat hij tot dan toe gehoord heeft tot een klankmirakel ten top. Daarbij is het tegelijk een typisch Mozart-stuk: zijn individuele symfonische stem klinkt luid en duidelijk.
Ook Matthijs Koene, een van de meest vooraanstaande en grensverleggende panfluitisten van onze tijd, gaat het muzikale avontuur graag aan. Matthijs Koene zal schitteren in Mozarts Tweede Fluitconcert.

Ars Musica Orkest
Matthijs Koene, panfluit
Patrick van der Linden, dirigent

Kaartprijzen voorverkoop
t/m 12 jaar, gratis
t/m 18 jaar en voltijd studenten, €10
volwassenen, €25

Kaartprijzen aan de kerk
t/m 12 jaar, gratis
t/m 18 jaar en voltijd studenten, €10 
volwassenen, €28 
Datum & tijd
11 October 2019
20:00 - 21:40
Adres
Burgwal
Burgwal 60
826 EP Kampen
Contact
marieta
0318561533
https://www.stichtingarsmusica.nl/mozart29/
info@arsmusica.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media