Op zondagmiddag 3 november is Roggebotzand het decor van een Stilte-Bewustwandeling. Roggebotstaete is het startpunt van de 5 kilometer lange route die voert door het bos en over het landgoed nabij Kampen.
“Ik organiseer deze wandelingen met als doel om meer rust, bewustzijn en stilte te creëren” vertelt natuurwandelcoach Anita Boes. Zij organiseert sinds 2016 stiltewandelingen. Iedereen kan op zijn eigen wijze en tempo deelnemen. Onderweg zijn er momenten waarop letterlijk en figuurlijk stil wordt gestaan en een korte bewustzijnsopdracht wordt uitgevoerd.

Na afloop van de wandeling is er ruimte om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje in The Greenhouse-kas op Landgoed Roggebotstaete. Meelopen met de wandeling kan na aanmelding via de website www.anitaboes.nl/stiltewandelingen
Datum & tijd
03 November 2019
13:00 - 16:00
Adres
Landgoed Roggebotstaete
Vossemeerdijk 6
8251 PN Dronten
Contact
Anita Boes
0641068287
https://www.anitaboes.nl/stiltewandelingen/
info@bloeiprojecten.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media