Ierse en Schotse muziek, maar dan van Hollandse bodem: dat is Volluk! Deze vijf muzikanten van de Veluwe komen samen om de traditionele muziek te spelen, maar wél met een eigen tintje. De folkband speelt ballads, jigs en reels maar juist ook pittige up-tempo nummers. Eén ding staat vast: het is altijd een feestje met Volluk! Entree voor dit concert bij Quintus is €7,50 p.p. Zeker zijn van een plekje, meld je alvast aan via quintuskampen.nl.

Tip: Op zaterdagmiddag 23 november staat Quintus Extra geheel in het teken van Ierland! Voorafgaand aan het concert is er een gratis Ierse Sessie (13.30 en 16.30 uur). Speel of zing je al langer Ierse muziek of begin je net? Neem je instrument mee en schuif aan bij de Ierse Sessie om samen een middagje ongedwongen muziek te maken. Wil je alleen luisteren? Ook dan ben je van harte welkom in onze foyer. De Ierse Sessie met koffie, thee en wat lekkers is gratis. Verder is er tussen 14.30 en 16.00 uur een Volksdansworkshop van Erik Feis met Ierse, Schotse en Engelse invloeden. De dansworkshop kost €8,50 p.p. 21 jaar. Belangstelling voor dansworkshop én concert? Kies het combikaartje: €12,50 p.p. 21 jaar. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
23 November 2019
16:30 - 17:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media