Op 9 november speelt de Nederlandse soul muzikant met internationale allure Steffen Morison zijn nieuwste werk in ’t Ukien.

Een avond tot de nok gevuld met soul. Zo laat 9 november zich het best omschrijven. Steffen Morrison, o.a. bekend van de Radio 2 Topsong Old enough to know better, speelt dan zijn nieuwste werk en natuurlijk zijn bekende nummers.
Drie albums heeft Morrison inmiddels op zijn naam staan, genoeg repertoire dus om een avond te vullen met Hammond orgels, funky soul en zijn zwoele stem. Zijn meest recente single Positivity wordt zowel in binnen- als buitenland zeer positief ontvangen. Zaterdag 9 november dus een optreden waarvan je later zult zeggen dat je er bij was voor de grote doorbraak.

Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar op www.ukien.nl, bij Blue Music en Toeristinfo. Aan de deur kost een ticket €15,00.
Datum & tijd
09 November 2019
20:30 - 23:45
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
038-3317232
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media