Op vrijdagavond 6 december a.s. biedt de serie “Uurtje Avondmuziek” in De Burgwal een feestelijk Barokconcert met als thema ‘Jauchzet, Frohlocket!’ Het bekende ‘Gloria’ van A. Vivaldi en ‘Jauchzet, Frohlocket!’, de eerste cantate uit het Weihnachts Oratorium van J.S. Bach zullen dan worden uitgevoerd: een uurtje volop Kerst in Advent dus.

De uitvoerenden zijn deelnemers van de cursus ‘Magnifiek Barok zingen’ o.l.v. Marjo van Someren en Bart Oenema. Verder werken mee:
Joalien van den Houten – sopraan, Esther de Haan – mezzosopraan, Hilka IJzerman - alt, Roelof Polinder – tenor, Paul Beunder – bas
Strijkkwintet Che Vanno, Maurice van Dijk, Leo Torn en Henk de Wilde – trompet, Evelyn Heuvelmans en Hannie Koopmans – hobo, Krista van den Esker en Marije van ’t Hul – fluit, Nynke de Jong – pauken en Sander van den Houten – orgel.
Datum & tijd
06 December 2019
20:30 - 21:30
Adres
De Burgwal. Huis van muziek en verdieping
Burgwal 59-60
8261 EP Kampen
Contact
Marjo van Someren
+310627051794
www.deburgwal.com
info@deburgwal.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media