Refugee, Learning to fly, a Face in The Crowd, Mary Jane´s Last dance en Free Fallin’ , wie kent deze hits van Tom Petty nou niet? Cover band Tom Petty Undercover brengt zaterdag 16 november alle grote hits ten tonele in ’t Ukien.

Stef Woestenenk zingt en speelt als Tom Petty en wordt daarbij opgezweept door gitarist Richard van Bergen en toetsenist Gert-Jan van der Weerd, terwijl bassist Arn Kortooms en sessieleider/drummer Mike Visser zorgen voor een solide basis. Tom Petty Undercover: Een show vol met classic songs uit het indrukwekkende repertoire van Tom Petty.
Tickets à €12,50 zijn in de voorverkoop te koop bij Blue Music (op vrijdagmiddag of zaterdag), bij Toeristinfo en via ukien.nl. Aan de deur kost een ticket €15,00.
Datum & tijd
16 November 2019
20:30 - 00:00
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Oratoriumplein 22
8265SH Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0628751005
http://www.ukien.nl
evertjanw@hotmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media