Op 14 januari organiseert de Historische vereniging voor de ijsseldelta 'Jan van Arkel' haar maandelijkse lezing. Met dit keer Gerrit de Munnik als spreker. Het onderwerp deze maand is:

Indonesië en de onafhankelijksstrijd

Gerrit de Munnik vertelt deze avond over Indonesië in de jaren van hun vrijheidsstrijd. Uiteraard in samenhang met de Kamper situatie. Hij is vele malen in Indonesië geweest om daar Indonesiërs te interviewen over de 'oorlog'. Maar heeft Gerrit veel gesprekken gehad in Kampen met de veteranen die uitgezonden werden naar Indië, als ook de repatrianten, die als kind in de kampen zaten.

Over de spreker
Gerrit de Munnik is geboren en getogen Kampenaar. Altijd werkzaam geweest in het onderwijs, onder andere als docent Engels en Geschiedenis.

De lezing vindt plaats in de Johan van Mulkenzaal in de Stadskazerne, Oudestraat 216 te Kampen. De aanvang is 20.00 uur. Leden van de Historische Vereniging en de Bibliotheek Kampen hebben gratis toegang. Van niet-leden vragen we een bijdrage van 2,00 euro. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Praktische informatie:
📣 Historische vereniging voor de ijsseldelta 'Jan van Arkel'
🗓14 januari 2020 - 🕗20.00 uur, inloop 19.30 uur
📌 De Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen
💰Gratis entree voor Jan van Arkel-leden en leden van de Bibliotheek Kampen. Entree niet-leden € 2,00.

 

Datum & tijd
14 January 2020
20:00 - 22:00
Adres
Stadskazerne
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Historische vereniging Jan van Arkel

www.hvjanvanarkel.nl
info@hvjanvanarkel.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media