Het is inmiddels een goede traditie geworden: vroeg in het nieuwe jaar geven de musici Ab Weegenaar en Sander van den Houten in de serie “Een Uurtje Avondmuziek” een concert in De Burgwal onder het motto: “Met Bach het nieuwe jaar in”. Dit jaar gaan de deuren voor dit concert open op vrijdag 10 januari a.s. om 20.30 uur.

Het interessante programma (de onderdelen zijn een verrassing!) vermeldt werk voor orgel, kistorgel, klavecimbel en fagot. De instrumenten worden zowel solo als in diverse boeiende combinaties gebruikt.

Van harte welkom in De Burgwal. Huis van muziek en verdieping. De entree is deze avond gratis; met een collecte aan de uitgang willen we de kosten graag dekken.
Datum & tijd
10 January 2020
20:30 - 21:30
Adres
De Burgwal. Huis van muziek en verdieping
Burgwal 59-60
8261 EP Kampen
Contact
Ad van Noord
+31 0653539301
www.deburgwal.com
info@deburgwal.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media