Zing of speel jij graag christelijke muziek en zou je wel eens een workshop willen volgen van Joke Buis, Rob Buis, Marloes van Ommen of Stephanie Bergman-Agteres? Hier je kans! Op zaterdag 8 februari organiseert Quintus ‘Lift It Up’, een inspiratiedag voor zangers, muzikanten en koorleden uit alle kerken! Met een heerlijk en gevarieerd programma boordevol clinics, workshops en inspiratiesessies van bekende artiesten en eigen docenten. Van Gospel, Worship en Stemgeluid en Expressie tot Bandcoaching en Interpretatie. Saxofoondocent Ton Nieuwkamp inspireert muzikanten met de sessie Melodielijnen & Improvisatie. De juiste ‘groove’ ontdekken of inspiratie opdoen over het gebruik van de cajon in de kerk? Kies dan voor de clinics van slagwerkdocent Jeroen Koornstra.

Het programma van Lift It Up is van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten voor deze dag inclusief lunch bedragen €25 voor volwassenen (€20 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Alleen het ochtend- of middagprogramma volgen? Dat kan ook. De kosten zijn dan €20 voor volwassenen, inclusief lunch (€15 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Meld je via www.quintuskampen.nl wel snel aan voor je favoriete inspiratiesessie, want vol = vol. Vragen? Neem contact op met Quintus via liftitup@quintuskampen.nl of bel 038-3371200 en vraag naar Annelies Dunning.
Datum & tijd
08 February 2020
10:00 - 16:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
liftitup@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media