Op 25 januari speelt A Slice of Dylan de beste nummers van Bob Dylan. Voorzien van een eigen sausje en geserveerd in ’t Ukien aan de Korteweg 4.

Organisator Geert Bloupot vertelt: "Nobelprijs winnaar Bob Dylan behoort tot de iconen van deze tijd. Generaties lang tot op de dag van vandaag wordt hij beluisterd en nog altijd verschijnt er nieuw werk van hem en bespeelt hij de podia. Als er iemand is geweest die op de geschiedenis van het lied in de popmuziek invloed heeft gehad, is het wel Bob Dylan. Met legendarische nummers, maar ook met minder bekend werk dat eigenlijk net zo goed die aandacht verdient."

Die aandacht krijgt het in ‘A Slice of Dylan’, het project en gelijknamige album van musicus Marc Klaassen en zanger Michel van Dijk (o.m. Brainbox, Alquin). Zij vertolken muziek van Dylan op hun eigen manier. Bekend en minder bekend werk gespeeld met een 'bluesy touch’ en een rafelig rock-randje. Sterke teksten, doorleefd gezongen en met hart en ziel gespeeld door een band met geroutineerde muzikanten die hun sporen in het circuit ruimschoots verdiend hebben.

Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur) en online via de website van ’t Ukien, www.ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro.
Datum & tijd
25 January 2020
20:30 - 01:00
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0384691502
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media