Op 4 april 2020 gaat de deur open van Galerie Tripmaker, de nieuwe thuisbasis van de Kamper kunstschilder Wouter Berns. Minimaal twee keer per jaar is er een thematentoonstelling met werk van Berns en van (aan)verwante kunstenaars. In haar eerste tentoonstelling presenteert Galerie Tripmaker ‘De vrije wereld van Wouter Berns’, een solo-overzicht met zo’n veertig schilderijen.

Rond 1500 woonde in het pand waar Galerie Tripmaker zich heeft gevestigd een rijke bierbrouwer, Dirick Tripmaker. De naam van de galerie komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Bovendien is kunstschilder Wouter Berns een professionele tripmaker als je uitgaat van het creatieve en artistieke proces waar hij doorheen gaat om tot zijn fantasievolle, verhalende schilderijen te komen. Schilderen is als een korte reis waarop andere werelden worden ontdekt en nieuwe wegen worden gevonden. Zo verbindt de naam Galerie Tripmaker het rijke Kamper verleden met het kunstzinnige heden.
Datum & tijd
04 April 2020
11:00 - 17:00
Adres
Galerie Tripmaker
Oudestraat 190
8261CW Kampen
Contact
Wouter Berns
06-12928516
www.galerietripmaker.nl
info@wouterberns.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media