Leuk voor iedereen die van fotografie houdt. Ervaren of onervaren. De fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald kennen Kampen en omgeving op hun duimpje. Ze nemen jou graag mee langs de fotogeniekste plekken van Hanzestad Kampen.

Een Photowalk geeft inspiratie en nieuwe inzichten

Wanneer je met een groep fotografen door een stad loopt ligt het wandeltempo erg laag.  Samen lopen we door de binnenstad. Iedereen is druk bezig met het maken van die mooie foto. En je hebt ook tijd om met elkaar tips uit te wisselen. Je kunt van elkaar leren door te bekijken wat een ander doet. Welke instellingen hij of zij gebruikt voor die mooie foto.

Meld je aan voor de komende Photowalk:

Rondje Kampen | Zaterdag 11 juli 2020


Over ons

Photowalk Kampen is een initiatief van Hanzestad KampenKampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald.  De fotografen hebben de afgelopen jaren Kampen en omgeving veelvuldig prachtig in beeld gebracht. En nu laten we jou ook graag Kampen en het buitengebied van haar mooiste kant zien en tegelijk mensen die “iets” met fotografie hebben te verbinden.

Wat gaan we doen

We verzamelen om 20.30 uur in de binnenstad. Daarna lopen we een “Avondrondje Kampen” met de fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld. Onderweg maak je foto’s tijdens het gouden uur. Als afsluiting gaan we naar de IJssel om de zonsondergang en het blauwe uur van het mooie Stadsfront vast te leggen. Tussendoor hebben we een hapje en een drankje.

? Meld je aan via deze link: https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen-zaterdag-4-of-11-juli/

Maximaal 10 personen

Omdat afstand houden en drukte vermijden nog steeds belangrijk is, willen we de groep in 2-en splitsen. En met maximaal 10 mensen op pad gaan. Als we op elkaar letten en de afstand bewaren moet het lukken om op fotowandeling te gaan door Kampen.


MELD JE AAN, NEEM JE CAMERA OF SMARTPHONE MEE EN GA MEE MET ONS “KAMPEN KIEK’N” OP 11 JULI. DAN ZETTEN WE SAMEN DE BINNENSTAD VAN “KAMPEN IN BEELD“.


Photowalk Kampen - Rondje Kampen

Zaterdag 11 juli 2020
20.30 - 23.30 uur
Max. 10 deelnemers
€ 10 per persoon (inclusief drankje)
Meer informatie en om aan te melden: https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen-zaterdag-4-of-11-juli/
Datum & tijd
11 July 2020
20:30 - 23:30
Adres
Photowalk Kampen - verzamellocatie:
Koeplein naast het Stedelijk Museum
Kampen
Contact
Photowalk Kampen

https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen/
info@fotografierondald.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort evenement
Wandeltocht
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media