Ogenschijnlijk normale zaken zoals samenkomen met vrienden en familie heeft een hele andere betekenis gekregen in de afgelopen maanden. We maken op een andere manier contact met elkaar, gaan bewuster om met aanraking en hopen dat we over een tijdje weer normaal met elkaar om kunnen gaan.

Vuur&Vlam Produkties zoekt hoop in rare tijden en heeft nieuwe dansproducties gemaakt, met inachtneming van de huidige maatregelen. Ondertussen doen wij er alles aan om onze organisatie in stand te houden. Met je ticket voor het benefiet Vuur en Vlam in Co(rona) ondersteun je ons.

? We laten je op 3 juli in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal Kampen unieke performances en een nieuwe documentaire zien.

Bovendien word je voor het seizoen 2020-2021 Vriend van Vuur en Vlam: Je krijgt een uitnodiging voor een openbare repetitie in oktober én een ticket voor onze nieuwe productie Born Identity, die in november in première gaat. ?

3 juli 2020 | 20.15 uur
Vuur en Vlam in Co(rona)
grote zaal, Stadsgehoorzaal Kampen
€ 40,00
Boek direct jouw tickets: https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/vlam/
Datum & tijd
03 July 2020
20:15 - 22:00
Adres
Vuur & Vlam Produkties
Burgwal 84
Kampen
Contact
Vuur & Vlam Produkties
038 331 73 73
www.vuurenvlamprodukties.nl
info@vuurenvlamprodukties.nl
Doelgroep
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Toegang
Gratis
Betaald
Soort evenement
Theater
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media