We maken een tocht stroomafwaarts. Terwijl we rustig de IJssel afzakken passeren we het Kampereiland. We varen door richting het Kattendiep, in de volksmond ook wel het Kattegat genoemd. Dit is een natuurgebied van vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten en overal watervogels. Via het Kattendiep komen we op het Ketelmeer. Met zicht op Schokkerhaven sturen we tussen de eilanden van het IJsseloog door. Oorspronkelijk een slibdepot, nu een prachtig natuurgebied. Via het Keteldiep varen we stroomopwaarts de IJssel op. Kampen komt in zicht en we zullen weer ontschepen op onze ligplaats.

Prijs:
Volwassenen € 17,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar € 5,00 p.p.*
*Door de Corona maatregelen mogen wij maar met een beperkt aantal passagiers varen. Kinderen tellen in deze aantallen mee, hierdoor kunnen we de kinderen t/m 3 jaar helaas tijdelijk niet meer gratis mee laten varen.

Catering:
Volwassenen: 1 kopje koffie / thee met een gevulde koek
Kinderen: kinderijsje

Wij varen alleen met genoeg animo, dus reserveer tijdig! Ook met minder mooi weer is het goed vertoeven aan boord!
Datum & tijd
04 July 2020
09:30 - 12:00
Adres
de Veerman van Kampen
IJsselkade t.o. 65
8261 AH Kampen
Contact
Martine Tromp
0682404498
https://deveermanvankampen.nl/events/rondje-kattegat-10/
info@deveermanvankampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media