We steken in Kampen van wal en varen tegen de stroom in, de IJssel op. Terwijl de stadsbrug voor ons gaat draaien, glijdt langzaam het mooie stadsfront van Kampen aan ons voorbij. We zetten koers richting Zwolle voor het bochtigste stuk van de IJssel. In de ruime uiterwaarden is prachtige natuur te zien. Houd de wal goed in de gaten voor de diverse ooievaarsnesten. We varen langs de ingang van het Reevediep, in de volksmond nog vaak ‘de bypass’ genoemd. Vervolgens passeren we diverse dorpjes, Wilsum, de Zande en Zalk. Ook hebben we een prachtig uitzicht op natuurgebied Vreugderijkerwaard. Nog een klein stukje tot de Spooldersluis. Met het zicht op de IJsselbruggen gaan we draaien voor de vaartocht terug naar Kampen.

Prijs:
Volwassenen € 19,95 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar € 5,00 p.p.*
*Door de Corona maatregelen mogen wij maar met een beperkt aantal passagiers varen. Kinderen tellen in deze aantallen mee, hierdoor kunnen we de kinderen t/m 3 jaar helaas tijdelijk niet meer gratis mee laten varen.

Catering:
Volwassenen: 2 consumpties naar keuze*
Kinderen: kinderijsje
*Geen sterke drank of speciaalbier

Wij varen alleen met genoeg animo, dus reserveer tijdig! Ook met minder mooi weer is het goed vertoeven aan boord!
Datum & tijd
04 July 2020
14:00 - 16:30
Adres
de Veerman van Kampen
IJsselkade t.o. 65
8261 AH Kampen
Contact
Martine Tromp
0682404498
https://deveermanvankampen.nl/events/river-cruise-11/
info@deveermanvankampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media