Op vrijdag 12 juni start het nieuwe seizoen beiaardconcerten op de Nieuwe Toren in Kampen tijdens koopavond (elke vrijdag). De reeks concerten loopt door tot en met vrijdag 24 juli.

De serie concertenwordt geopend op 12 juni door Kampens stadsbeiaardier, Frans Haagen. Hij speelt werken van onder andere Bach en Mozart. Het programma zal op de avond van het concert worden uitgedeeld in de luistertuin ‘Het hof van Breda’ aan de Marktsteeg. Vanwege de coronamaatregelen wordt er dit seizoen geen koffie en thee geschonken.

Het concert duurt van 19.30 tot 20.30 uur.

Frans Haagen is niet alleen stadsbeiaardier van Kampen, maar ook van Almelo, Zutphen en Doesburg. Tevens is hij werkzaam als hoofdvakdocent beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool, onderdeel van de HKU Utrechts Conservatorium. Als jurylid maakt hij regelmatig deel uit van internationale jury’s bij examens en orgel- en beiaard concoursen.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media