Een hele week lang toffe zomerse workshops voor jong en oud! Uiteraard coronaproof!

Kinderen kunnen lekker aan de slag met bijvoorbeeld bamboestiek, druktechnieken, klei animatie, schilderen achter de schildersezel, workshop kleuter- of peuterdans, de workshop 'Muziek met losse handen', meedoen met een mini-musical of de muzikale speeltuin (div. leeftijdscategorieën). Of kom gezellig met je kind en doe samen de workshop 'Rara, wat zie ik' (fotografie)

Ook voor jongeren en volwassenen is er een mooi programma met bijvoorbeeld een workshop fotografie, ga lekker aan de slag in ons spiksplinternieuwe grafiekwerkplaats met een workshop druktechnieken of doe mee met de workshop 'Net echt!' - werken met karton.

We hebben nog veel meer leuke workshops! Het hele programma vind je op onze website. Als je zeker wilt zijn van vakantiepret en een plekje, schrijf je dan snel in! Wij zorgen voor koffie, thee en limonade... jij voor de gezelligheid?

Meld je hier direct aan:  https://bit.ly/2ZpMuue
Datum & tijd
10 August 2020
10:30 - 12:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media