In de zomermaanden juli en augustus organiseert Kampen and Beyond iedere dag, speciaal voor individuele bezoekers, een stadswandeling in de hartelijke Hanzestad Kampen.

Tijdens de wandeling ziet u hoe Kampen zich in de loop der tijd iedere keer weer opnieuw heeft uitgevonden. Thema’s als de Hanze, water, kerkenbouw, sigarenindustrie, onderwijsstad en het toerisme vormen de rode draad. U ziet daarbij zowel de hoogtepunten als de, ook voor vele Kampenaren, verborgen hoekjes en hofjes van de stad. Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit neemt u mee op ontdekkingstocht.

De wandeling start voor de ingang van het Stedelijk Museum. De kosten bedragen 9,50 p.p en kunnen op de dag van de wandeling contant betaald worden aan de gids. Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de gewenste datum via 06 - 181 60 410 of kampenandbeyond@gmail.com. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen.
Datum & tijd
29 July 2020
11:00 - 12:30
Adres
Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen
Contact
Reinier de Wit
06 - 181 60 410
www.kampenandbeyond.com/nl
kampenandbeyond@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media